Virkistys ja kulttuuri

Virkistys ja kulttuurijaoston jaostovastaava Jaana Collanus
jaanasirkku(at)gmail.com

Ajatuksia, kommentteja tai ehdotuksia jaoksen toimintaan liittyvissä asioissa otan mielelläni sähköpostiini.
Jos olet kiinnostunut jaostoiminnasta ja sen kehittämisestä, tervetuloa mukaan.

Peruutusehdot:

Ilmoittautuminen JHL yhdistys 872:n järjestämiin tapahtumiin on aina sitova. Osallistujan omavastuuosuus tulee maksaa määräpäivään mennessä. Ilmoittautumisen voi perua ilmoittautumisajan kuluessa ilman kuluja.  Jollet ole maksanut eräpäivään menessä, tilauksesi peruuntuu, maksamattomia varauksia emme lunasta. Ota yhteyttä jos on jotain kysyttävää tai maksusi viivästyy  eräpäivästä.  

Teatterit ovat siirtyneet myös lippujen peruutusten ja vaihdon suhteen korona-aikaa edeltäviin käytäntöihin. Lipuilla ei ole ilmaista palautus- tai vaihto-oikeutta (joustolippu).

Osallistuminen yhdistyksen seuraaviin tapahtumiin ei ole mahdollista, ennen kuin edellisten tapahtumien saatavat on maksettu tai mahdollinen peruutustilanteen vakuutusyhtiöltä (koskee matkoja) saatu yhdistyksen osuus korvauksesta on tilitetty yhdistykselle.

Kun jäsen on maksanut osallistumismaksun, mutta on estynyt osallistumasta tapahtumaan, on hän  velvollinen ilmoittamaan viipymättä järjestäjälle asiasta sähköpostilla jhlyhdistys872@outlook.com 

Jos tilaisuuden järjestäjällä ei ole hänen tilalleen varahenkilöä, tulee henkilön itse hankkia sijainen. Muussa tapauksessa ilman pätevää syytä peruutuksen tehnyt jäsen on velvollinen korvaamaan tilaisuudesta yhdistykselle aiheutuneet todelliset kustannukset omalta osaltaan.  Jos jäsenen hankkima sijainen on yhdistyksen ulkopuolinen henkilö, hän maksaa lipustaan ulkopuolisen osallistujan hinnan. 

Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL on vakuuttanut sinut Turvan vakuutuksilla. Vakuutettuja ovat kaikki liiton alle 70-vuotiaat jäsenet. Vakuutettuina ovat myös vakuutetun mukana matkustavat alle 15-vuotiaat lapset ja lapsenlapset. Vakuutuksesta korvataan matkan peruuntumisesta tai keskeytymisestä sekä matkalta myöhästymisestä aiheutuvia kuluja,Tutustu vakuutusehtoihin. 
https://www.turva.fi/henkilo/liitot-ja-jarjestot/jasenvakuutukset/jhl/

Tytöille, jotka ajattelevat olevansa yksin

perjantaina, 25.10.2024 klo.19:00

Suomen Kansallisteatteri, Suuri näyttämö

jäsenhinta 20 €, avec € 49

varattu 30 paikkaa

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 12.9.2024 jolloin myös omavastuuosuus tulee maksaa yhdistyksen tilille FI30 5723 0220 5659 28 maksun saaja JHL 872 Hallinnon, tietotyön ja tukipalvelujen ammattilaiset, Viitenumero 872458

Jos maksat henkilöstökassan kautta, niin viestikenttään tulee laittaa oma nimi, tapahtuman nimi ja viitenumero  872458

Jos maksaja on eri henkilö kuin tilaaja, ilmoittakaa siitä, niin osaamme kohdistaa tilaajan ja maksajan oikein.

 

Toiveikas ja samastuttava kasvutarina

Tytöille, jota ajattelevat olevansa yksin on puheenvuoro kaikkien niiden puolesta, jotka tahtovat tanssia, ajatella ja elää itsenäisinä ja vapaina.
Kaikkien niiden puolesta, joilta yhteiskunta on ummistanut silmänsä.
Kaikkien niiden puolesta, joilla on oikeus kuulua johonkin ja tulla nähdyiksi, rakastetuiksi ja hyväksytyiksi sellaisina kuin he ovat.
Kaikkien niiden puolesta, jotka eivät ole yksin, vaikka niin ajattelisivatkin.

Esityksen ohjaa Satu Linnapuomi, jonka aiemmat Kansallisteatteriin ohjaamat näyttämöteokset Otteita (2019) ja Pakko jakaa (2021) keräsivät runsaasti kehuja ja kiitoksia. Tunnustettujen huipputekijöiden suunnitteleman esityksen näyttämökuvat, liikkeet ja äänet vangitsevat katsojan kauniiseen maailmaansa.
Näytelmän esitysoikeuksia valvoo Agency North.

Tervetuloa!


 

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 12.9.2024

Tytöille, jotka ajattelevat olevansa yksin
Suomen Kansallisteatteri, Suuri näyttämö,perjantaina, 25.10.2024 klo.19:00

Päivämatka Porvooseen lauantaina 17.8.2024
 

Ryhmän koko on 30 henkilöä 
jäsenhinta 50€ (avechinta101€)

Ilmoittautumiset tai peruutukset viimeistään 30.6.2024 jolloin matka pitää olla maksettu yhdistyksen tilille FI30 5723 0220 5659 28 maksun saaja JHL 872 Hallinnon, tietotyön ja tukipalvelujen ammattilaiset, viitenumero 872445 
Emme lähetä erikseen maksumuistutusta, huomaa sivun alussa olevat peruutusehdot

Hintaan sisältyy laivamatka reittivuorolla kansipaikoin m/s J.L. Runeberg-laivalla Helsingistä Porvooseen, keittolounas-paketti laivalla, Porvoo-oppaan palvelut suomen kielellä 1,5 tunnin ajan, iltapäiväkahvit Helmessä, sisäänpääsymaksu + opastus Runebergin kodissa, paluukuljetus Forsblomin 30-paikkaisella bussilla Porvoo - Helsinki 

Ohjelma

 • klo 9.30  Check-in Kauppatorin satamassa                                          Helsingissä (Presidentinlinnan edessä) 
 • klo 10.00 M/s J.L. Runeberg laiva lähtee Helsingin Kauppatorilta kohti Porvoota.
 • klo 11.00-12.00   Ruokailu laivalla. Ruokailun ajaksi ryhmälle varattu salonki laivalla. Lohikeitto (L, G) + kahvi/tee ja Runebergin torttu (L). Kaikkiin aterioihin sisältyy jäävesi ja leipä. (Etukäteen ilmoitetut erikoisruokavaliot huomioidaan, merkitse ilmoittautumislomakkeelle)
 • klo 13.30 Laiva saapuu Porvoon matkustajasatamaan, missä Porvoo-opas on vastassa. Alkaa opastettu kävelykierros vanhaan kaupunkiin.  Kävelyopastuksen aikana tutustutaan Vanhan Porvoon monipuoliseen historiaan, keskiaikaisesta kirkosta valtiopäiväaikaisiin rakennuksiin. Katuja ja kujia                             kävellessä kuullaan myös tarinoita kaupungissa asuneista ja vierailleista mielenkiintoisista henkilöistä. Tutustuminen 
  Tuomiokirkkoon, mikäli seurakunnan toiminta sen sallii.
 • klo 15.00 Opastus ja oppaan palvelut päättyy vanhaan kaupunkiin. 
  Ryhmällä on vapaa-aikaa tutustua vanhaan kaupunkiin omin päin ja käydä Brunbergin makeismyymälässä Välikadulla.
 • klo 16.00 Iltapäiväkahvit Tee- ja kahvihuone Helmessä, Välikatu 7.
   Kahvi tai tee ja Mango-mandariini-kookoskakku (M, G, kananmunaton, kaikille sama kahvileipä varattu etukäteen).
 •  Siirtyminen kävellen Runebergin kotiin 
 • klo 17.00 Vierailu Runebergin kodissa Aleksanterinkatu 3.  Kodissa opastaa talon oma opas.
 • klo 17.30 Lähtö kotimatkalle Kaj Forsblomin 30- paikkaisella bussilla. Bussi noutaa Runebergin kodin edestä.  
 • klo 18.30 Saapuminen Helsinkiin Kiasman eteen.

Tervetuloa!

 

Tähtiammattilaispäivät 11.–12.10.2024 

Tampereella kokoaa liiton eri alojen tähdet yhteen. Luvassa on kiinnostavaa ohjelmaa muun muassa työhyvinvoinnista ja JHL:n eri ammattialojen ajankohtaisista aiheista. Tapahtumassa kuulet myös Suomen eturivin esiintyjiä ja inspiraatiopuhujia!

yhdistys JHL872 hallitus teki päätöksen, jonka mukaan se korvaa osallistumismaksun (max.100€) omille yhdistys JHL872 jäsenille (jäsenyys tarkistetaan). 
Ilmoittautuminen https://omakoulutus.jhl.fi

Osallistumismaksu on 50 euroa kurssipäivältä. (2 pv = 100 euroa)
Ilman majoitusta osallistumismaksu on 30 euroa kurssipäivältä. (2 pv = 60 euroa)
Yhdistys 872 ei korvaa kurssien aikana matkoja, km-korvauksia, eikä kurssien aikana pysäköimisestä aiheutuvia kuluja, eikä muita kuluja. 

Paikkoja rajallinen määrä. Tapahtuma on vain JHL:n jäsenille.

Tahtiammattilaispaivat-2024-Ohjelma-22-3-2024.pdf 381 KB

JHL sähköisiin palveluihin kirjaudutaan omaKoulutus
Yhdistyksemme osallistujat, ilmoita jäsennumero ja kerro mihin ryhmään olet ilmoittaututunut, niin JHL kurssisihteeri lisää yhdistyksen  maksajatiedot. kurssit@jhl.fi